Xian Weinuo mašine i oprema Co., Ltd
o nama
Xian Weinuo mašine i oprema Co., Ltd
o nama
Dom > o nama

XIand #39; JEDAN WEINUO MAŠINE I OPREMA CO. LTD,

Sedi u Xiand #39; je – rodni grad poznat terakota ratnika, početni stvar od The puta svile, grad sa dugu istoriju. Pod je duboka kineski kultUral pozadine,WEINUOizgradio svoju posebnu kompaniju kultura: profesionalni, iskren i strpljivi. Satisfication kupca na prvom mestu. WEINUOje ruke i oči u Kini, i nastoji da bude dobavljac najbolje za tebe. U WEINUOs smeta, ti si više od kupca, ali strateški poslovni partner, prijatelj zauvek.

Svi članovi tima uWEINUOda je bilo stažom koji nose industrija sereval godina. Nakon više od 10 godina teško raditi, XIand #39; NUO JE WEIMAŠINE iOPREMA CO., LTD ponaša se kao samo jedan dobar izvoznik, nego i pravac proizvođača. Weinuo je uložila svoje fabrike specijalizacija kuglicama, igla ležajevi i ležišta jastuk blok.WEINUOuspostavila je jak proizvođač mreže.
Snagu
WEINUONije samo nudi širok raspon ležajevi čak i sa malom količinom, važnije uzima dobru kontrolu nad kvalitetom.

Od 2014, smo uložili i deo-održaoChangzhou BIЖU pravac fabrike, kao nam jači pristalica igla koji nose snabdeva.

U Shanghai porta,WEI NUOIma magacin za ležišta i druge proizvode, s obzirom da 2006, gde svu robu će biti pregledan od strane nam veљtu inženjeri obavezno tolerancije, buka, vibracija od ležišta upoznati međunarodne ISO standardima.
Naporan rad dobija pare.
WEINUOs profesiju i obzirno servisa su visoko napomenuli kupce. "Vi ste na najveće poverenje dobavljača sa kojim sam radio." kaže jedan od naših kupaca.
WEINUO Iskreno se nadam za uspostavljanje dugoročne poslovne odnose sa tobom.Kontaktirajte nas

Xian Weinuo mašine i oprema Co., Ltd

Dodajte: 6F10, E sunce Plaza, 27 Keji Road, Xian, Kina

Tel: 86 29 88332871 88324190

Faks: 86 29 88338589

E-pošta: tang@fycbearings.com

Copyright © Xian Weinuo mašine i oprema Co., Ltd